واکنش‌حماس به‌تعلیق‌عضویت اسرائیل در اتحادیه‌آفریقا

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای از تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در اتحادیه آفریقا به عنوان عضو ناظر استقبال کرد.
کد خبر: ۱۱۰۳۳۱۷
|
۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۷ 07 February 2022
|
5061 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این جنبش از کمیته مکلف به رسیدگی به این موضوع خواست همسو با ارزش‌ها و مبانی اتحادیه آفریقا مبتنی بر مخالفت با اشغالگری و تبعیض نژادی و حمایت از حق ملت فلسطین در دست‌یابی به حقوق مسلم و تعیین سرنوشت خویش عمل کند.

حماس از مواضع تمامی کشور‌های آفریقایی که با عضویت رژیم صهیونیستی به عنوان عضو ناظر مخالفت کردند، تمجید و عنوان کرد که این مواضع بیانگر انسجام و همسویی این کشور‌ها با مبانی اصیل اتحادیه آفریقا و ادامه حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت